2012. március 1., csütörtök

NIKKEN Matrac 180x200 cm - CSÚCSTECHNOLÓGIA - Jelenlegi ára: 99 000 Ft !

KenkoComfort Delux matrac 180x200x18 cm
Eredeti ára 660. 781 Ft volt.  
3 évet volt használva. Egyik oldala jobban ki van feküdve mint a másik.
A többszörös habszivacs réteg egyenletes súlyeloszlást tesz lehetővé. A Rubberthane csomócskák alvás közben masszírozzák Önt. Az energizáló hatású mágnesek pihentetőbbé, frissítőbbé teszik az alvást. A matractervezés művészetében a legnagyobb kihívás megtalálni a kényelem és a megfelelő megtámasztás egyensúlyát. A KenkoComfort™ Deluxe tervezése során különböző fejlesztéseket alkalmaztunk, melyek célja a maximális megtámasztás, az egyenletes súlyelosztás és nem utolsó sorban a kényelem.
A KenkoComfort™ Deluxe Matrac kifinomult tervezése és speciális kivitelezése révén egyenletes síkban tartja a gerincet. A többszörös habszivacs réteg egyenletes súlyeloszlást tesz lehetővé, és minden mozdulatkor gyengéden idomul az Ön alakjához, megelőzve a fájdalmak kialakulását.
A speciálisan kezelt Nikken Rubberthane csomócskák alvás közben masszírozzák Önt, a stratégiailag elhelyezett mágnesek pedig folyamatosan gondoskodnak a mély, pihentető alvásról. A matrac luxuskivitelű steppelt huzatát SanitizedŸ antibaktériális és poratka elleni védelemmel láttuk el.
Kérem, tekintse meg a szállítási feltételeket!
Szeretettel ajánlom figyelmébe további termékeimet is.


Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 14:00
. NIKKEN Matrac 180x200 cm - CSÚCSTECHNOLÓGIA - Jelenlegi ára: 99 000 Ft

Fontos