2011. december 30., péntek

Üzlet a gondolat sebességével - Bill Gates - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

A könyv hátoldalán a papírborítás picit karcos. A keménykötés hibátlan.
***
Bill Gates, korunk informatikai prófétája forradalmi változásokat jósol a jövő évezred gazdasági életébe. Izgalmas, az egész üzleti világot átszövő új szemléletmódot ígér, amely alapvetően átalakítja a vállalkozások szervezését, irányítását.
Az általa alkotott fogalom, a digitális idegrendszer - akár az élő szervezetet az idegpályák - minden átszövő rendszerré fejlődik, amely a gondolat sebességével közvetíti az információkat.
A papírok tonnáit, a lassú, nehézkes ügyintézést felváltja a villámgyors digitális üzletmenet.
Bill Gates mélyrehatóan tanulmányozta a Microsoftot és más nagyvállalatokat. E vizsgálódás nyomán született meg a könyv, melyből megtudhatjuk, hogy a digitális idegrendszerek, legyenek egyszerűek vagy bonyolultak, hogyan forradalmasítják az üzleti életet. Megtudhatjuk, az integrált technológia hogyan teremt:
- Azonnali hozzáférést a szétszórt információkhoz, valamint elemzésükkel hogyan segíti elő a törvényszerűségek és trendek felismerését.
- Lerövidített átfutási időt, hogy az új termékeket a versenytársak előtt dobhassuk piacra.
- Percre kész forgalmi és készletkimutatásokat bármely termékről szerte a világon.
- Lehetőséget az ügyfeleknek, hogy az intelligens szoftverekkel problémáikat maguk oldhassák meg, míg panaszaik automatikusan eljuthatnak a tervezőkhöz és gyártókhoz.
"Szilárdan hiszek abban - írja Gates -, hogy az információk gyűjtésének, kezelésének és használatának módja dönti majd el, hogy ki marad fenn, és ki bukik el. " E könyvből megtudhatja, mi kell ahhoz, hogy Ön az előbbiekhez tartozzon.
Bill Gates A Microsoft vezére. A személyi számítógépekbe vetett hite és eltökéltsége nagyban hozzájárult a Microsoft sikeréhez és a szoftvertechnika fejlődéséhez. Seattle környékén él feleségével, Melindával, és lányával, Jenniferrel.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 08:25
. Üzlet a gondolat sebességével - Bill Gates - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fontos