2011. július 27., szerda

Matthews, Andrew: Hallgass a szívedre akkor is - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hallgass a szívedre akkor is, ha nehéz idők jönnek! A könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
A világhírű karikaturista szerző saját zseniális karikatúráival illusztrált könyvében - a hasonló című korábbi munkája, a Hallgass a szívedre (200223095) című kötetéhez hasonlóan - a boldog, sikeres élethez ad útmutatót, mégpedig úgy, hogy újabb előadásai szerkesztett változatát adja közre. A szerző ismét rámutat arra, hogy a sikeres és a vesztes emberek gondolkodásmódjukban különböznek egymástól. Rajtunk múlik, hogyan szemléljük a dolgokat, ezért kell ránevelni magunkat a pozitív gondolkodásra - még a legnehezebb élethelyzetekben is. Tudatosítanunk kell magunkban, azért vagyunk itt a Földön, hogy tanuljunk. A katasztrófákból, a nehéz helyzetekből pedig sokat tanulhatunk, megerősödve kerülhetünk ki belőlük. Továbbá megtudhatjuk, hogyan találhatunk örömet a munkánkban, miként kerülhetjük el az unalmas életet és milyen technikák segíthetnek a lelki béke megtalálásában. A szeretet, önmagunk elfogadása, a család éppúgy témája a kötetnek, mint az élet értelmének kérdése. A kötetet időnként a szerző rövid, bölcs szösszenetei szakítják meg, mint például a következő: A legboldogabb emberek nem azon tépelődnek, hogy az élet igazságos-e vagy sem. Arra koncentrálnak, ami megadatott nekik. S a kötetben számos tanulságos - és igaz - történet olvasható, melyek közül talán a két legmegdöbbentőbb Alison története, akit rendkívül brutálisan megerőszakoltak, elvágták a torkát, ám ő túlélte a dolgot, vagy Craig esete, akinek életet megmentette HIV-fertőzöttsége. A vélhetően ismét nagy sikert elérő kötet a téma iránt érdeklődőknek ajánlható. ISBN: 978-963-87535-2-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 01:55
. Matthews, Andrew: Hallgass a szívedre akkor is - Jelenlegi ára: 2 450 Ft

Fontos